Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Hbm Machines Masina De Ascutit Lant Motofierastrau Drujba 85w (9727)

223,72 RON
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
gebotools.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 223,72 RON

Descrierea produsului
Aceasta MASINA DE ASCUTIT LANT MOTOFIERASTRAU DRUJBA 85W  este un echipament utilizat in atelierele de prelucrare a lemnului pentru a ascuti lanturile motofierastraielelor. Acesta este proiectat pentru a pastra unghiul corect al dintelui de taiere al lantului, ceea ce face ca fierastraul sa taie mai eficient si sa prelungeasca durata de viata a lantului.
Masina de ascutit lanturi pentru motofierastraie are o putere de 85W si functioneaza cu ajutorul unui motor electric. Acesta poate fi utilizat cu o varietate de dimensiuni de lanturi si poate fi ajustat pentru a se potrivi cu diferite unghiuri de ascutire. De asemenea, masina poate fi utilizata pentru a ascuti si alte scule de taiere, cum ar fi ferastraiele circulare sau ferastraiele cu lant.
Date tehnice:

Motor: 85 wati.

Rpm: 4800 rpm.

Masina de slefuit: 104 x 3.2.

Gaura de cenusa: 22 mm.

Unghiul de setare: 2 x 35 grade (stanga / dreapta).

Greutate: 2,3 kg.

Piatra de ascutit cu diamant.
Set suplimentar de perii de carbon.

 
Nr referinta: 9727
GBH9727

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.